jaargang 47 ~ nummer 18 ~ 23 november 2020

Bestuursmededelingen
Uitstel Algemene Ledenvergadering
Rika

Beste leden,

Onlangs kondigden wij in de nieuwsbrief de Algemene Ledenvergadering van donderdag 10 december aan. Helaas is het niet mogelijk om de financiƫle stukken op 10 december te presenteren en daarom stellen we de vergadering uit.

Ons streven is om de ALV begin februari te laten plaatsvinden. Zodra inzichtelijk is wanneer de financiƫle stukken gereed zijn, laten we de exacte datum weten. Hopelijk zijn de coronaregels dan ook minder streng, zodat we een live vergadering kunnen houden.

Nadere informatie volgt.

Namens het bestuur,
Rika Vogelzang


Uit de commissies
Online Pubquiz 28 november!
S-Side

We kunnen dan nog steeds niet bij elkaar komen, maar we kunnen wel samen dingen doen!

Een Online Pubquiz! Via een livestream zenden wij deze uit en kun je hier samen met een team aan mee doen!

Dus vorm een team (minimaal 1 Spartaan) en geef je op door je teamleden en teamnaam te mailen naar s-side@spartazwolle.nl
Advies: niet meer dan 6 om goed te kunnen communiceren.

Hou bij het vormen van je team rekening met de huidige corona regels! Tijdens de vorige editie is gebleken dat je prima kan samenwerken (via Skype bijvoorbeeld) als alle teamleden in hun eigen huis blijven.

Houd de komende dagen spartazwolle.nl/pubquiz in de gaten. Hier vind je verdere informatie als de spelregels en de uitleg over het online meedoen.

Deelname per groep bedraagt 2 euro. Verdere informatie over de betaling volgt nog.


Afbeelding

Steun Sparta met je kerstboom!
Gerdien

Sparta doet mee aan de actie Sportboom, een mooi initiatief van SVI om Zwolse sportverenigingen te steunen. Bij aankoop van een kerstboom via Sportboom gaat een deel van de opbrengst naar Sparta. Dus wacht nog even met een boom kopen. Nadere informatie volgt in de nieuwsbrief van volgende week.


Afbeelding


Berichten
Ik stop met het bestuur
Gerdien

Na het vertrek van Dennis heb ik het afgelopen jaar de functie van bestuurslid PR waargenomen. Inmiddels heb ik besloten me niet verkiesbaar te stellen en om per december te stoppen met het bestuurswerk. Ik blijf voorlopig nog wel voorzitter van de sponsorcommissie.

Voor die sponsorcommissie kunnen we trouwens nog steeds versterking gebruiken. Vind je het leuk om dingen te regelen en te organiseren, om te schrijven of om contacten te onderhouden? Of wil je eerst eens weten wat we eigenlijk doen? Neem dan contact met me op via sponsoring@spartazwolle.nl.
Tot ziens!
Groet, Gerdien


Fotoverslag mixtoernooien jeugd
Jan-Willem

"Ik ben best een beetje jaloers" bekende Deanne - jeugdtrainer maar toch vooral ook zelf korfballer - me afgelopen zaterdag. De TZ Jeugd had onderlinge wedstrijden voor de jeugd georganiseerd in het Bewegingshuis en het leek zomaar weer een klein beetje een gewone korfbal-zaterdag met een zaal vol vrolijk fanatiek korfballende jeugd. Hopen dat de senioren ook weer snel los mogen.

Ik heb zaterdag foto's gemaakt. Via onderstaande link kun je ze bekijken:

Hartelijke groet,
Jan-Willem


Afbeelding

De laatste lootjes ...
Iris

De grote club actie gaat de laatste week in. We hebben al een fantastisch bedrag bij elkaar gehaald voor onze club. Ons doel, gemiddeld 3 loten per lid, hebben we gehaald. Maar dat is vooral gelukt omdat we een aantal leden hebben die heel veel loten hebben verkocht. Dat betekent ook dat er leden zijn die nog niets hebben verkocht. Hopelijk voelt iedereen zich geroepen om een steentje bij te dragen en verkoop je op de valreep ook nog jouw 3 loten. Je kunt ze zelf kopen of een familielid of vriend lief aankijken. Hier nogmaals de link: clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-sparta-zwolle/438868

Als de actie is aflopen gaan we tellen wie de meeste loten hebben verkocht. De prijswinnaars maken we in de nieuwsbrief bekend. Iedereen die 20 loten of meer heeft verkocht, krijgt sowieso een waardebon met flinke kortingen op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit (www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/).

Succes nog deze laatste week en hopelijk kunnen we de club een nog mooier bedrag geven.
Groet,
Iris van Gulik


Afbeelding