jaargang 47 ~ nummer 21 ~ 15 december 2020

Bestuursmededelingen
Lockdown
Erica Bassie

Zoals vanavond is aangekondigd bij de lockdown-maatregelen, zijn alle binnensportlocaties met ingang van 15 december 2020 dicht. Dit betekent dat er tot 19 januari 2021 geen korfbalactiviteiten in de sporthal plaatvinden. We onderzoeken de mogelijkheden om buitenactiviteiten aan te bieden.

Voor nu wensen wij een ieder een goede gezondheid en een fijne kerstvakantie.

Het Coronapreventieteam


Afbeelding


Uit de commissies
Kerst knutsel- en doeboek
Emma (JAC)

Je hoeft je in de kerstvakantie niet te vervelen! De jeugdactiviteiten commissie heeft namelijk leuke kerst- puzzels, kleurplaten, spelletjes en andere (online) activiteiten verzameld. Je kunt hier zelf mee aan de slag, maar misschien is het nog wel leuker om dit gezellig met je teamgenoten of broertje(s) en zusje(s) te doen.

Veel plezier en fijne feestdagen!


Klik hier voor het Kerst knutsel- en doeboek


Afbeelding

Sparta-awards 2e enquete
S-Side

Wie is de meest fitte Spartaan in corona tijd en wie de grootste thuisklusser in corona tijd?

Via deze enquete kun je iemand nomineren waarvan jij denkt dat hij/zij de award zou moeten winnen. Vergeet hierbij niet ook een duidelijke reden aan te geven zodat mensen weten waarom ze op deze persoon zouden moeten stemmen. In de laatste week voor de uitreiking zal een meerkeuze enquete rondgestuurd worden waarin voor elk van de zes categorieen een top 3 is gekozen. Hierop kunnen alle Sparta leden en betrokkenen hun stem uitbrengen waarna op 2 januari de definitieve uitslag bepaald wordt en een live-uitreiking zal plaatsvinden die voor iedereen te volgen is via een livestream. Uiteraard zullen we daarna ook onder het genot van je favoriete drankje samen (digitaal) proosten op het nieuwe jaar!


(https://forms.gle/8FLdtUjk2PfAYuDT6)


Winnende lotnummers Grote Club Actie
Iris van Gulik

Vorige week is de trekking van de Grote Club Actie geweest. Als je een winnend lotnummers had, krijg je daar als het goed is een mailtje van. Daarnaast kun je je eigen lotnummers ook checken via https://lotchecker.clubactie.nl.

En er is ook een pdf beschikbaar met alle winnende nummers: https://interesse.clubactie.nl/winnaars.pdf.

Mocht je zelf geen prijs hebben gewonnen, dan is Sparta in ieder geval een grote winnaar, want 80% van de lotenverkoop is rechtstreeks naar onze club gegaan. Een prachtig bedrag van bijna 2750 euro! Nogmaals veel dank daarvoor!


Afbeelding