jaargang 47 ~ nummer 24 ~ 28 december 2020
Bestel een borrelplankje van Bar & Brood
S-Side

💗Steek onze sponsor een hart onder de riem💗

Nu het Sparta nieuwjaarsgala in zicht is en we eindelijk 2020 achter ons kunnen laten, hebben wij van de S-Side iets speciaals bedacht voor het gala. Omdat het dit jaar anders dan anders loopt en de horeca best veel te verduren heeft gehad willen wij iets speciaals doen.

Bij Bar en Brood kun je speciaal voor het nieuwjaarsgala een borrelplankje bestellen voor €10. Je kunt dit bestellen via een mail naar s-side@spartazwolle.nl met je naam, adres en telefoonnummer vóór 1 januari. Op 2 januari komt de S-side het dan bij je langs brengen, we sturen je dan gelijk een tikkie als we aankomen. Zo kan je in de avond tijdens het nieuwjaarsgala genieten van een borrelplankje én steun je onze sponsor!

Tot 2 Januari, 20:00, online via www.spartazwolle.nl/nieuwjaarsgala


Afbeelding

Nieuwjaarsgala - de Home editie
S-Side

Wanneer: 2 januari 2021 om 20.00u
Via: www.spartazwolle.nl/nieuwjaarsgala

Vanwege de huidige maatregelen is het nog niet mogelijk een uitgebreid gala te organiseren. Maar wat we WEL gaan doen is een livestream Sparta TV gala & nieuwjaarsgroet organiseren. In deze livestream kunnen jullie oa verwachten:

 • de traditionele nieuwjaarsspeech van de voorzitter
 • het uitreiken van de sparta awards via LIVE stemmen
 • de mogelijkheid een nieuwjaarstoast uit te brengen

Wat we van jullie vragen zijn 3 dingen:

 1. Neem een nieuwjaarsgroet op van max 10 seconden en mail deze uiterlijk 1 januari naar s-side@spartazwolle.nl
 2. Nomineer nog snel mensen voor de sparta awards in onderstaande categorieën en geef hierbij een korte motivatie waarom deze persoon moet winnen (mag via de mail, whatsapp of via de Google formulieren die eerder gedeeld zijn).
 3. Tune 2 januari om 20.00u in met een lekker drankje en hapje (bestel een borrelplankje als je wilt) om met ons het nieuwe jaar in te luiden

Hierbij nogmaals de categorieën:

 • de vrolijkste spartaan
 • de actiefste corona vrijwilliger
 • de meest fitte spartaan in corona tijd
 • de fanatiekste thuisklusser in corona tijd
 • de fanatiekste jeugdspeler (F t/m B)
 • de blunder koning/koningin

Wij hebben er zin in, we hopen jullie in grote getalen te zien 2 januari, tot dan!!


Afbeelding

Sparta-awards enquete
S-Side

Laatste kans om op alle categorieën te stemmen als je dat nog niet hebt gedaan!

Via deze enquete kun je iemand nomineren waarvan jij denkt dat hij/zij de award zou moeten winnen. Vergeet hierbij niet ook een duidelijke reden aan te geven zodat mensen weten waarom ze op deze persoon zouden moeten stemmen. In de laatste week voor de uitreiking zal een meerkeuze enquete rondgestuurd worden waarin voor elk van de zes categorieen een top 3 is gekozen. Hierop kunnen alle Sparta leden en betrokkenen hun stem uitbrengen waarna op 2 januari de definitieve uitslag bepaald wordt en een live-uitreiking zal plaatsvinden die voor iedereen te volgen is via een livestream. Uiteraard zullen we daarna ook onder het genot van je favoriete drankje samen (digitaal) proosten op het nieuwe jaar!


(https://forms.gle/z34PvgDA9aLmTLoe9)
Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
Sparta nieuwsbrief ~ jaargang 47 ~ nummer 24 ~ 28 december 2020