jaargang 47 ~ nummer 27 ~ 18 januari 2021

Bestuursmededelingen
Aankondiging Algemene Ledenvergadering
Rika Vogelzang (secretaris)

De ledenvergadering van 20 december moesten we helaas uitstellen, inmiddels hebben wij een nieuwe datum vastgesteld: woensdag 17 februari a.s. Deze datum kun je dus alvast in je agenda noteren.

Jammer genoeg kan het nog altijd niet live, dus gaan we online vergaderen. De exacte vorm maken we ruim op tijd bekend.

De agenda en bijbehorende stukken zullen over twee weken in de nieuwsbrief worden gedeeld.

Hopelijk kunnen we veel leden verwelkomen tijdens de ALV!

Namens het bestuur,
Rika Vogelzang


[spartazwolle.nl/bericht/67]

Corona @ Sparta Zwolle
Peter van Gulik (voorzitter)

In dit bericht willen we jullie informeren over hetgeen de huidige lock-down maatregelen voor onze club betekent. Zoals bekend loopt de huidige situatie met bijbehorende maatregelen tot minimaal 9 februari.

Het KNKV heeft afgelopen week definitief een streep gezet door de zaalcompetitie, er zullen geen wedstrijden meer worden gespeeld en de focus verschuift naar het veld.

In dat licht, om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen en groepsvorming binnen de vereniging te voorkomen hebben wij besloten dat er tot 15 februari geen trainingen zijn voor senioren en dat we voor de jeugd tot 18 jaar wekelijks op zaterdag een korfbal/ sport activiteit organiseren. Dit laatste uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen.

Als er na 9 februari nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het sporten zullen we daar zodra dit duidelijk is op terugkomen en iedereen informeren. Hopelijk kunnen we dan de draad weer oppakken richting de veld competitie. Op basis van de dan geldende maatregelen willen we weer zoveel mogelijk sporten en korfbal faciliteren.

Als bestuur vinden we het heel vervelend dat we de leden niets kunnen bieden en dat er wel contributie wordt betaald. Daarom werken we een voorstel uit om te besluiten hoe we daar mee om willen gaan.

Mocht je vragen hebben rondom dit bericht, of op een andere manier met ons wil sparren over onze club, laat het ons dan weten.

Namens het bestuur, blijf gezond,
Peter van Gulik


[spartazwolle.nl/bericht/68]


Uit de commissies
Veldschoenen nodig?
Natasja Brand

Gelukkig mag de jeugd sinds afgelopen zaterdag weer buiten trainen! Daar zijn we heel blij mee!

Ik ontving al een eerste vraag voor tweedehands veldschoenen. Als je veldschoenen te klein zijn geworden en je nergens ' nieuwe' schoenen kunt passen door de lockdown, stuur mij dan even een appje. Ik heb heel wat tweedehands veldschoenen voor de verkoop liggen. Tegelijkertijd ben ik altijd op zoek naar nieuwe schoenen. Wil je zelf je schoenen verkopen, dan krijg je 80% van de opbrengst, 20% gaat naar de activiteiten van de jeugdcommissie. Als je besluit je schoenen te schenken aan Sparta, dan gaat 100 % van de opbrengst naar Sparta. Oftewel of je nu koopt of verkoopt, hier wordt iedereen blij van! Schroom niet om contact met me op te nemen, zowel voor het kopen als verkopen van schoenen. Op zaterdag kan ik doorgaans wel zorgen dat ik bij het clubgebouw ben.

Mijn telefoonnummer: 06-20638378
Of mail naar kledingbeurs@spartazwolle.nl

Natasja Brand (schoenen- en kleding commissie)


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/66]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
Sparta nieuwsbrief ~ jaargang 47 ~ nummer 27 ~ 18 januari 2021