jaargang 47 ~ nummer 32 ~ 15 februari 2021
Opgelet: Morgen verschijnt er nóg een nieuwsbrief, met de laatste berichten over de ALV van overmorgen

Tot morgen dus,
en tot overmorgen :-)
.

Uit de commissies
Winnaars Cupcake Challenge
Emma (JAC)

De winnaars van de Cupcake Challenge zijn bekend. Helaas waren er maar vier inzendingen, maar die waren wel erg mooi! Echte Sparta Cupcakes zijn het geworden. Heel leuk gedaan Daan, Nynke, Amiin en Esmee! We vinden dat jullie alle vier een prijs verdienen. Gefeliciteerd! Deze week ontvangen jullie een presentje.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/78]

Vacature S-Side
Thomas

Hallo Iedereen,

Zoals jullie weten (of juist niet, dan bij deze) zijn wij de S-Side. Wij zorgen ervoor dat er leuke activiteiten en evenementen binnen Sparta gebeuren. Dit doen wij omdat we graag de verbinding houden tussen alle leden van Sparta. Of je nu een ouder, seniorenspeler, jeugdspeler of vrijwilliger bent, wij verzorgen graag activiteiten en evenementen voor jullie. Tijdens ons laatste evenement (Sparta gala online) kregen jullie van ons te horen dat Marijke ons heeft verlaten voor een functie in het bestuur. Hoe zeer wij haar ook gaan missen, we zijn nog steeds met zijn vijven om voor leuke activiteiten te zorgen. Maar dit is ook een punt van aandacht bij ons. Hadden we vroeger tien leden binnen de S-Side, hebben we nu nog maar de helft. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe leden!

Ben jij iemand die niet bang is om gek te doen tijdens een evenement, meld je dan aan!
Ben jij iemand die van organiseren houdt en heeft dat een activiteit gladjes verloopt, meld je dan aan!
Ben jij iemand die graag activiteiten promoot op alle sociale mediakanalen, meld je dan aan!
Ben jij iemand die graag communiceert binnen een commissie en ideeën heeft over activiteiten, meld je dan aan!

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn we van alle markten thuis. Mail naar S-Side@spartazwolle.nl, app één van de S-Side leden (Déanne, Rowie, Lisanne, Twan of Thomas) of spreek ons aan en misschien zit jij dan binnenkort wel in de S-Side!

Met feestelijke groet,
De S-Side


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/80]

Challenge voor B
Emma (JAC)

De laatste wedstrijd staat alweer klaar. Deze keer voor iedereen uit de B. Los de rebus op, verzin een leuke manier om het antwoord te laten zien en word de winnaar!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/76]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
Sparta nieuwsbrief ~ jaargang 47 ~ nummer 32 ~ 15 februari 2021