jaargang 47 ~ nummer 35 ~ 1 maart 2021

Bestuursmededelingen
Extra Algemene Ledenvergadering 15-03-2021
Rika Vogelzang (secretaris)

Zoals vorige week al bekend gemaakt, vindt op maandag 15 maart een extra (digitale) Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor bij deze alle leden van 15 jaar en ouder zijn uitgenodigd.

Deze extra ledenvergadering wordt gehouden om het nieuwe HR en de aanstelling van nieuwe bestuursleden alsnog in stemming te brengen.

(Tegen)kandidaten voor bestuursfunctie(s) kunnen zich via de mail melden bij de secretaris (secretaris@spartazwolle.nl).

We maken wederom gebruik van Microsoft Teams. De vergadering start om 19.45u; het bestuur is vanaf 19.30u in de meeting aanwezig. Tijdens de vergadering is het de bedoeling dat je je microfoon uit hebt staan om geruis te voorkomen.

Belangrijk: via je laptop of computer kun je direct inbellen door op bovenstaande link te klikken. Wanneer je van plan bent met je telefoon/tablet/iPad oid in te bellen, zorg er dan van tevoren voor dat je de Teams app op je apparaat hebt staan (dit mag ook de Teams app zijn van een andere account, dat maakt niet uit).

Graag tot ziens op 15 maart!
Bestuur Sparta Zwolle


PS de link naar de agenda en het nieuwe Huishoudelijk Reglement en de link naar de Teams-vergadering zijn te vinden in de versie van dit bericht die in de nieuwsbrief per e-mail aan alle leden is gestuurd.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/82]

Update Sporten tijdens Corona
Erica Bassie (Corona Preventie Team)

Gelukkig zijn er wat versoepelingen aangekondigd en mogen vanaf 3 maart sporters tot en met 26 jaar in teamverband gaan korfballen. De belangrijkste regels die gelden:

-           Sporters tot en met 26 jaar mogen in teamverband op de sportaccommodatie sporten en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden;

-           Zodra sporters van 13 jaar en ouder het veld verlaten na het sporten moeten zij weer 1,5 meter afstand tot elkaar houden;

-           Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden;

-           Kinderen en jongeren tot en met 26 jaar kunnen onderlinge wedstrijden spelen met het team van de eigen club/vereniging;

-           Heb je klachten die duiden op Corona? Blijf thuis en laat je testen.

-           De trainingstijden zijn afgestemd op de avondklok, dus zorg ervoor dat je op tijd alle materialen opruimt, de sportaccommodatie afsluit en voor 21.00 uur thuis bent.

Vanaf donderdag 4 maart gelden onderstaande trainingstijden voor de senioren tot en met 26 jaar:

 

Maandag:

19.00 tot 20.15 uur    Sparta 1 en 2

Dinsdag:

19.00 tot 20.15 uur    Sparta 3

19.00 tot 20.15 uur    Sparta 4

Donderdag:

19.00 tot 20.15 uur    Sparta 1 en 2

19.00 tot 20.15 uur    Sparta 5 en 6


Voor de sporters vanaf 27 jaar wordt nog een trainingsaanbod uitgewerkt zodat zij ook kunnen trainen met in achtneming van de regels die van toepassing zijn (o.a in tweetallen op anderhalve meter afstand van elkaar).

De jeugd blijft voorlopig (tot 15 maart) op zaterdag trainen. De komende weken worden gebruikt om het trainingsschema uit te breiden zodat er weer twee keer in de week gesport kan worden, e.e.a. is ook afhankelijk van of de avondklok blijft of niet.

Voor alle Coronamaatregelen die op de accommodatie van toepassing kun je terecht op de website: spartazwolle.nl/coronaprotocol. We vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat we met elkaar kunnen blijven sporten.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Erica Bassie, Coronacoördinator 06-12616280.

 

Het Corona Preventie Team


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/83]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
Sparta nieuwsbrief ~ jaargang 47 ~ nummer 35 ~ 1 maart 2021