jaargang 47 ~ nummer 40 ~ 05 april 2021

Bestuursmededelingen
Uitnodiging extra Ledenvergadering 21-04-2021
Rika (secretaris)

Beste leden,

Afgelopen maanden is door de maatregelen rondom Corona de financiële huishouding van onze vereniging erg beïnvloed. Enerzijds negatief (oa. Kantine omzet en kaartverkoop zaal), maar anderzijds ook positief (minder zaalhuur). Na een verkenning tijdens de Ledenvergadering van 17 februari en extra Ledenvergadering van 15 maart is vastgesteld dat de leden van de club een investering in de club belangrijk vinden. N.a.v. die verkenning hebben een aantal leden een voorstel uitgewerkt waarbij het geld wordt geïnvesteerd in en rondom het clubhuis.

Het bestuur vraagt de leden goedkeuring om op deze wijze om te gaan met de financiële middelen. Dit omdat dit afwijkt van de begroting.

Om bovengenoemde in stemming te kunnen brengen vindt er nogmaals een extra (digitale) Ledenvergadering plaats op woensdag 21 april, waarvoor we bij deze alle stemgerechtigde leden uitnodigen (leden van 15 jaar en ouder).

Tijdens de vergadering wordt er een presentatie gegeven.
Ter voorbereiding kun je via deze link* alvast het voorstel bekijken.

Zoals vorige keren zullen we ook nu gebruik maken van Teams. De link naar de vergadering vind je hier*. We starten om 19.45u en het bestuur zal vanaf 19.30u in de meeting aanwezig zijn.

Graag tot 21 april!
Bestuur Sparta Zwolle

* De links zijn te vinden in de versie van dit bericht die in de nieuwsbrief per e-mail aan alle leden is gestuurd.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/98]

Sparta Zwolle definitief naar Victorium!
Peter (voorzitter)

Afgelopen maandag was het dan zover, we hebben het contract met Victorium getekend. Deze topsporthal wordt met ingang van het nieuwe zaalseizoen onze nieuwe thuisbasis.

Met z’n grote oppervlakte en 3 verdiepingen biedt Victorium volop sportruimte. Het multifunctionele sportcomplex is gericht op iedere leeftijd en elk niveau, van recreant tot de professional die op topniveau wil trainen. Uniek is dat Victorium ook sportmedische begeleiding en voorlichting in huis heeft. Ook uniek is dat er een fitnesscentrum komt waar we naar alle waarschijnlijkheid als medegebruiker met korting kunnen sporten.

Bij binnenkomst in het sportcentrum kom je direct langs het sportfcafé. Als sporter, supporter of begeleider kun je er ontspannen, er komt een professionele uitbater in. Het is ook een bruisende plek om met z’n allen een Champions League-wedstrijd, de Formule 1 of een ander sport event te volgen. Er is ruimte voor zo’n 200 gasten.

De grote sporthal bestaat uit een vier secties, dus een korfbalveld plus één extra volleybalveld. In overleg hebben we extra grondputten in het programma opgenomen waardoor we ook een vaste korf kunnen plaatsen in de breedte. Aan weerzijden van het veld komen tribunes en bij de entree van de tribune komt een extra horecapunt. De hal is bovendien voorzien van een muziek installatie en ook van middelen voor het verzorgen van een livestream.

Al met al zijn we als bestuur heel blij met deze stap, alle teams op 1 locatie trainen en spelen, dat is lang geleden dat we dat zo hadden. We gaan er voor zorgen dat dit onze thuisbasis gaat worden en dat we met trots bespeler worden van deze topsportlocatie.

Namens het bestuur,
Peter van Gulik


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/99]


Uit de commissies
GEZOCHT: LOODGIETER
Natalie (accommodatiecommissie)

De accommodatiecommissie is op zoek naar een loodgieter voor verschillende klussen in het clubhuis. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van een watertappunt/bidonvuller.
  • Verplaatsing van leidingwerk voor de bar.
  • Plaatsen van nieuwe kranen in de keuken.
  • Een overstromende urinoir repareren.
Ben jij de loodgieter die we zoeken of ken jij iemand in je omgeving die hier helemaal in thuis is? Neem dan contact op met Marcel Bakker via accommodatie@spartazwolle.nl

Is deze klus niks voor jouw, maar ben jij wel ontzettend handig? Meld je dan aan bij onze klusgroep via bovenstaand mailadres.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/96]

Opgeruimde container
Natalie (accommodatiecommissie)

Beste leden,

De accommodatiecommissie heeft afgelopen week hard gewerkt om de container opnieuw in te delen. Alle materialen hebben weer een eigen plek gekregen en het ziet er weer netjes uit. Het is als een ware korfbaldroom.

Vol energie stap je de zeecontainer in, zin in een nieuwe training. Met zijn tweetjes heb je in een handomdraai de juiste spulletjes gevonden. Er is immers geen tijd te verliezen. De juiste paal op het juiste rek, de goede bal in de goed bak. Wat een heerlijkheid. Als dat eens elke training zou kunnen?! Dat zou toch geweldig zijn!

Soms worden dromen werkelijkheid. We hoeven er amper wat voor te doen. Het is gewoon een kwestie van je eigen spullen even netjes opruimen na je training. En zie je dat iemand per ongeluk wat heeft laten slingeren? Ach, dan leg jij het weer even op de goede plek. Kleine moeite en je houdt de droom levend !

Met klinisch opgeruimde groeten van de accommodatiecommissie!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/97]

Fotoverslag Sport & Fun
redactie

Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/100]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
Sparta nieuwsbrief ~ jaargang 47 ~ nummer 40 ~ 05 april 2021