jaargang 47 ~ nummer 22 ~ 21 december 2020

Nieuwe code...
Als het goed is zie je er verder niks van, maar deze nieuwsbrief is nu eindelijk verzonden met wat nieuwe code die deze brief netjes via onze e-mailserver verstuurt in plaats van direct vanaf de webserver. Als het goed is wordt de Sparta nieuwsbrief daardoor nu niet meer geweigerd of in spam-boxes geplaats. Als het goed is...

Van mensen die de nieuwsbrief eerder niet, of in de spambox binnenkregen, hoor ik graag of het nu inderdaad gelukt is.

Hartelijke groet,
ook namens Hans,
Jan-Willem
nieuwsbrief@spartazwolle.nl


Uit de commissies
Sparta-awards 3e enquete
S-Side

Wie is Blunder koning/koningin van Sparta en wie de meest fanatieke jeugdspeler (F t/m B)??

Via deze enquete kun je iemand nomineren waarvan jij denkt dat hij/zij de award zou moeten winnen. Vergeet hierbij niet ook een duidelijke reden aan te geven zodat mensen weten waarom ze op deze persoon zouden moeten stemmen. In de laatste week voor de uitreiking zal een meerkeuze enquete rondgestuurd worden waarin voor elk van de zes categorieen een top 3 is gekozen. Hierop kunnen alle Sparta leden en betrokkenen hun stem uitbrengen waarna op 2 januari de definitieve uitslag bepaald wordt en een live-uitreiking zal plaatsvinden die voor iedereen te volgen is via een livestream. Uiteraard zullen we daarna ook onder het genot van je favoriete drankje samen (digitaal) proosten op het nieuwe jaar!


(https://forms.gle/4zJtLXiqeDmU8une9)


Berichten
Sonrise te gast bij Sparta
Maarten van Dijk

Het was even wennen om weer op het Spartaveld te staan. Het is bijna een halfjaar geleden dat ik daar mijn laatste oefenpotje floot. Maar nu was ik er niet voor een potje korfbal.

Ongeveer 7 jaar geleden ben ik begonnen met het sporten in twistvlietpark. Met een klein groepje vrijwilligers uit de Fonteinkerk (die kerk met die palen op het dak) zijn we daar gaan sporten met de tieners uit de wijk. Door elke woensdagavond te voetballen wilde ik graag een ander beeld geven van de kerk, tieners een plek geven waar ze laagdrempelig kunnen sporten of gewoon een praatje maken.

Afgelopen weken hebben we dat in een sporthal gedaan, buiten in het park kon niet meer. Nu afgelopen maandag bekend werd dat dit ook geen optie meer was zijn we tijdelijk verplaatst naar het Spartaveld.

Daar ben ik super dankbaar voor! Fijn om te merken dat Sparta daarin ook een functie voor de buurt wil innemen. Ook de aanwezige jongeren waren heel enthousiast!

Hoewel het natuurlijk een noodsituatie is, hopen we toch de komende weken nog gebruik te kunnen maken van het spartaveld. Mocht je tussen de 12 en de 17 zijn en mee willen doen dan ben je van harte welkom. Informatie vind je op instragram: www.instagram.com/sonrise_stadshagen_jongeren

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen!


Maarten van Dijk


PS: Op onze dankbaarheid een beetje kracht bij te zetten hebben we 3 nieuwe ballen voor de jeugd achtergelaten in het clubhuis.


Afbeelding

Coronaprotocol

De toestand met betrekking tot corona en de daarop volgende maatregelen veranderen continue. Ons corona preventieteam werkt er hard aan om alle wijzigingen bij te houden en te vertalen in een eigen corona-protocol. De actuele versie hiervan vind je steeds op onze website. Deze pagina is vandaag weer bijgewerkt: https://spartazwolle.nl/coronaprotocol


Selectie danst Jerusalema

Op afstand toch samen bewegen: de selectie danste de Jerusalema, kijk maar: https://youtu.be/kz2JQk0Durs


Afbeelding